Regenerare urbană str. Privighetorii

Odată cu începutul lunii august, Primăria Baciu derulează lucrări de reparații capitale și regenerare urbană pe strada Privighetorii din localitate. Una din cele mai vechi străzi din Comună, Privighetorii face legătura Drumului Național 1F/E81 cu  strada Cometei.

Primăria anunță restricționarea traficului și roagă riveranii să nu-și lase mașinile parcate pe această stradă, pentru ca  lucrările să se desfășoare conform graficului de lucrări. În cazul în care vor fi autovehicule ce vor bloca lucrările, acestea vor fi ridicate în colaborare cu Secția 3 Politie Rurală Baciu și cu RADP Cluj, iar costurile ridicării, transportului și depozitării vor fi suportate de către proprietarul autovehiculului.

De asemenea, vor fi perioade în care este posibil ca traficul sa fie interzis sau restricționat pe anumite porțiuni de pe strada Privighetorii. Primăria mulțumește locuitorilor pentru înțelegere și își cere scuze pentru disconfortul creat. De asemenea, anunță pe situl său că va face tot posibilul că acesta sa dureze o perioadă cât mai scurtă. Rămâne de văzut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.