Noua echipă administrativă

În ședința Consiliului Local al comunei Baciu de vineri 9 august 2019 (stabilită inițial pentru joi și amânată), s-a ales în sfârșit noua echipă de conducere a Primăriei din localitate, după vidul administrativ cauzat de demiterea primarului Ioan Florin Mureșan.

Până la următoarele alegeri viceprimarul comunei, ing. Balázs János, va avea atribuții de primar în Baciu, iar funcția de consilier cu atribuții de viceprimar va fi ocupată de liberalul Petru-Cosmin Maier.

Astfel a fost dejucat planul organizației PSD locale care îl voia ca vice cu atribuții de primar pe președintele său, domnul Leone Ferent, iar ca și consilier cu atribuțiuni de vice chiar pe fostul primar, demis de prefect după ce a pierdut procesele cu ANI.

Se pare însă că și actualul ocupant al fotoliului din Primărie este un apropiat al PSD. Iată ce a postat despre rezultatul ultimei ședințe dl. Leone Ferenț, în comentariu la articolul publicat de Buletin de Baciu (greșelile de gramatică sau erorile de tastare îi aparțin, am pus doar diacriticele):

Când trădarea e ridicată la rang de virtute, nu putem vorbi de coloană vertebrală. Felicitări domnului Cosmin Maier și mult succes Balasz Janos, este un coleg și un om de caracter și cred ca va reuși să ducă la bun sfârșit toate proiectele începute de către primarul Mureşan Ioan Florin.

„Cosmin este un om cu experiență în Consiliul Local și cred ca v-or face echipa bună împreună. Dumnezeu să le ajute, iar noi să fim sănătoși și să ne bucurăm de un nivel de trai cât mai bun în scumpa noastră comună!”

Dl. Ferent se referea în remarca citată la consilierii PSD din Suceag şi Mera care au contribuit la aceste rezultate neaşteptate, chiar dacă PSD avea majoritate în CL Baciu. Dar iată ce a declarat ex-primarul Mureșan:

Consider că primăria Baciu timp de 7 ani, cât am condus-o, a lucrat și trebuie să lucreze în interesul cetăţeanului,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.