Accident la ieşire din Baciu

Imagini de la un accident spectaculos produs azi în jurul orei 14,30 la ieşirea din Baciu, mai precis de la intersecţia Căii Baciului cu Valea Seacă. Participanţii la trafic au putut vedea, precum în imaginea de mai jos, un Logan răsucit în mijlocul drumului.

Doi agenţi de circulaţie au dirijat traficul timp de o jumătate de oră, până la apariţia unui vehicul de tractare. Şoferul implicat în accident fie a încercat să iasă de pe Valea Seacă, fiind surprins şi agăţat în partea stângă de un autovehicul care circula spre Baciu, fie a încercat să intre pe Valea Seacă, fiind acroşat de un şofer care se grăbea spre Cluj.

După ce Loganul a fost scos din intersecţie, cei care completau declaraţiile pe maşina Poliţiei erau doi tineri, în timp ce un poliţist de la circulaţie studia bara faţă a Loganului, complet desprinsă de autovehicul. La amenajarea magazinului Lidl de pe Calea Baciului acum 7 ani, în acel loc era prevăzut un sens giratoriu. Chiar şi un cerc trasat pe asfalt, asemeni celor de pe Donath sau de la intrare pe strada Maramureşului ar ajuta la degajarea acestei intersecţii, care nu este una mare, dar devine tot mai aglomerată.

Cu toate acestea, primarul clujean Emil Boc se cramponează în continuare, chiar şi după investirea guvernului liberal Orban, de lărgirea podeţului de dinainte de Petrom, la intrarea în Baciu. Acest podeţ este singura variantă pe care primarul marelui Oraş de pe Someşul Mic o vede ca modalitate de a degaja traficul la intrare/ieşire din Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.